SIDEBAR
»
S
I
D
E
B
A
R
«
Una iniciativa ciutadana promoguda en Facebook du a Cospedal davant un jutge
gener 3rd, 2010 by vifemon

Una vegada més el activisme dels ciutadans mitjançant la red aconsegueix tindre èxit en la realitat.

La seua iniciativa va ser promoguda en la red social Facebook i va donar el resultat esperat al dur davant un tribunal a Maria Dolores de Cospedal, secretària del PP, la qual havia acusat al Govern d’haver instaurat “un estado policial” en el que s’espiaven a diversos dirigents del seu partit.

La seua iniciativa ha donat resultat i avui un jutge a citat per al pròxim 17 de febrer a Cospedal en un acte de conciliació previ a la demanda civil interposada per aquestos sis ciutadans per a que ratifique o es retracte de les seues acusacions.

cospedal-pp_270x250


3 Responses  
  • joaloca writes:
    gener 11th, 201012:19 amat

    No sé jo si l’han ficada davant del jutge per la pressió del facebook o simplement perquè l’han denunciada unes persones. Si fora per petició cibernètica estarien a presó des de Camps per corrupte fins a Bisbal per ser tan dolent cantant.

  • algare writes:
    gener 11th, 20106:41 pmat

    Jo tampoc crec que aquesta denuncia cibernètica siga la responsable de que la vagen a jutjar, però crec que es positiu que la gent conega la política i s’interesse per ella, que es reivindiquen els drets com a ciutadans i que no sols s’expressen les opinions, també que algú les escolte.
    salut!

  • seresguz writes:
    gener 12th, 201011:49 amat

    Yo también soy de los que pienso que no creo que una plataforma del Facebook haya conseguido eso. Aunque de todas formas, su granito habrá aportado.

    Las redes sociales cada vez tienen más peso entre la gente, pero tanto para llegar a eso…

    Buena entrada chicos!!


Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

¡IMPORTANTE! Responde a la pregunta: ¿Cuál es el valor de 4 3 ?
 
»  Substance:WordPress   »  Style:Ahren Ahimsa